Serietittande och vinkväll

Både veckan och helgen har gått rätt fort. I veckan har det varit jobb, lite träning och i torsdags hade vi livräddningskurs hela dagen. En kurs som är obligatorisk för alla som jobbar hos oss… Får väl erkänna att jag inte var överdrivet pepp på att plaska runt i bassängen hela dagen, men när vi väl börjat så var det ändå rätt okej. Jag och Karin var så duktiga så och både räddade varandra och en docka på botten…
Kursen fortsätter nästa vecka på torsdagen… Jag hade även min första ”egna” lunchavlösning i receptionen i veckan, även det gick bra, det var rätt lugnt.

I fredags var jag hos Daniel och åt middag och så kollade vi på en ny serie, Lucifer. Den verkade bra och lite smårolig. Vi såg tre avsnitt… Eller jag somnade efter 1.5 avsnitt så får väl titta om dem så att vi ska kunna fortsätta framåt i serien… I lördags kväll blev det spontan dator- och vinkväll nere hos Anders. Var länge sen vi hängde och kul att tjöta av sig lite…  Idag har jag lagat lite matlådor, städat lägenheten och jobbat lite med livefoto.nu. Behövde skicka i väg lite foton för urval till två kunder som jag fotat.

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova så jag är pigg och redo för en ny vecka i morgon!

Brennan Heart & Jonathan Mendelsohn – Be Here Now

Skruva upp volymen lite… Det behövs! Den här låten får mig alltid på bra humör! <3!

 

Solig höstpromenad

161030_slottsskogen_photo_rebecca-carlgren_livefoto-nu_-2161030_slottsskogen_photo_rebecca-carlgren_livefoto-nu_-3161030_slottsskogen_photo_rebecca-carlgren_livefoto-nu_-9 161030_slottsskogen_photo_rebecca-carlgren_livefoto-nu_-8 161030_slottsskogen_photo_rebecca-carlgren_livefoto-nu_-7 161030_slottsskogen_photo_rebecca-carlgren_livefoto-nu_-6161030_slottsskogen_photo_rebecca-carlgren_livefoto-nu_-10 161030_slottsskogen_photo_rebecca-carlgren_livefoto-nu_-5 161030_slottsskogen_photo_rebecca-carlgren_livefoto-nu_-4161030_slottsskogen_photo_rebecca-carlgren_livefoto-nu_-14161030_slottsskogen_photo_rebecca-carlgren_livefoto-nu_-13161030_slottsskogen_photo_rebecca-carlgren_livefoto-nu_-12161030_slottsskogen_photo_rebecca-carlgren_livefoto-nu_-11161030_slottsskogen_photo_rebecca-carlgren_livefoto-nu_-15161030_slottsskogen_photo_rebecca-carlgren_livefoto-nu_-16161030_slottsskogen_photo_rebecca-carlgren_livefoto-nu_-17161030_slottsskogen_photo_rebecca-carlgren_livefoto-nu_-18161030_slottsskogen_photo_rebecca-carlgren_livefoto-nu_-19161030_slottsskogen_photo_rebecca-carlgren_livefoto-nu_Rätt fint väder hela helgen som var och i söndags var jag ute på en promenad i Slottsskogen med Anders. Vi hade med oss kamerorna och fotade lite för vi vile ha med de fina höstfärgerna innan det var för sent… Härligt med promenad och tjöt i höstsolen.

Cyber – ILY [NEXT014]

Lite tröttsam måndagmorgon i morses, men med den här låten på repeat några gånger så peppade jag till mig lite och var faktiskt riktigt effektiv och fick mycket gjort idag…

Nu är jag hemma, slappat lite i soffan och ätit några clementiner. Skall laga mat och städa i ordning lite här nu.

Kalasfika!

image1

Idag har jag haft en lite segdag på jobbet. Gjort grejer fast vart seg i kroppen. Hoppas jag inte håller på att bli sjuk, ta i trä… Efter jobbet mötte jag iallafall upp Pernilla för jag tyckte det var dags för lite födelsedagsfika eftersom hon fyllde år nyss. Så vi åt lite kvällsmat och fikade på Le Pain Fransce på Övre husargatan och så hade vi massa tjejsnack om allt mellan himmel och jord. Mysigt, var verkligen en sån dag att det behövdes idag och att inte bara gå hem efter jobbet och greja med saker i lägenheten. Borde dock tvättat, men det får väl bli i morgon helt enkelt…
Nu skall jag lägga i från mig datorn och sova, ligger redan i sängen. Så skönt!

God natt!

Omegatypez – Take Me High

Idag har vart en rätt så effektiv dag på jobbet. Jag har gjort ett mailutskick till kunderna som var och provtränade förra veckan. Har också fotat massa personal som vi skall framkalla och sätta upp på väggen i ramar. Totalt är vi typ 60 stycken, i torsdags fotade jag 28 stycken och idag 15 så det är några kvar ändå…

Nu dags att dunka på lite musik och koppla av. Mot sängen! Nattens!

Code Black – Unleash The Beast (Defqon.1 Australia Anthem 2014)

Nu ska jag sova efter att ha haft en riktigt trevlig helg med de bästa! Både AW, middag, filmmys och datornördande! Dags att ladda om för en ny vecka med den här låten, några år på nacken men ändå lika peppande och gör mig alltid lika glad. Älskar med andra ord den låten! Natti natti!

A-Lusion & Unifite – Sound Of Pryme

Lite lördags-dunka-dunka… Visserligen lyssnar jag på sånt 24/7 typ så inte så stor skillnad för att det är lördag… Idag har jag inte gjort så mycket, chillat lite, tog en promenad och nu ska jag dunka på lite musik och steka mig lite entrecote och klyftpotatis! Hungrig! Sedan skall jag nog ge mig på en ny serie. Verkligen inte tittat på någon serie alls sedan jag började jobba på SKF för 6 veckor sedan. Fasen, tiden går fort.

Diving at Vinga, Gothenburg

Den 27 augusti var jag och Pernilla med dykcentret Flying Divers (där vi tog vårt cert) ute på en utfärd till Vinga. När vi åkte ut dit så var det väldigt mycket vågor och jag var glad att jag tagit ett åksjuketuggumi i god tid så att det var lite lugnare i kroppen iallafall. Annars vet jag inte hur det hade gått…
Väl där ute var vi nog lite stressade inför första dyket, dessutom så såg jag först där att munstycket på mitt andrasteg (den man har i munnen) var helt avbitet så att det fanns liksom inget att bita i så att jag skulle kunna hålla kvar det i munnen… Så mitt i allt var vi tvungna att byta det, och så gick ett buntband man fäster det av så vi fick leta reda på ett nytt…

Så första dyket var lite stressigt då det både vart mycket vågor och att munstycket man biter i var tvungen att bytas så vi tog inte ens med oss kameran ner på första dyket. Andra dyket så var det lugnare, vi hade ätit lite mat, varit på land en stund och vågorna hade minskat och solen kommit fram.

Filmen ni ser ovan är alltså från vårt andra dyk och det är Pernilla som filmar. Glöm inte gå in och prenumerera på min YouTube-kanal.

Sammanträffande att den här filmen kommer upp idag då vi faktiskt skall ut och dyka igen. Mer om det kommer senare.

Atmozfears ft. David Spekter – Release

Nu ska jag dunka på lite hög musik, tända doftljus och packa inför helgen. Insåg precis att förutom mina vanliga saker till helgen så behöver jag packa mina dyksaker och ta med till jobbet i morgon med… Jag som tänkte bara mina vanliga saker skulle med! Så nu sitter jag här och funderar på om jag skall orka bege mig ner till källaren och hämta min större weekendväska… Huuuum!

Walk around in Nikkaloukta and Pirttivuopio 160704 | #39

Här kommer den sista filmen från min resa till norrland i somras… Bättre sent än aldrig. Glöm inte att gilla och prenumerera på min YouTube-kanal.

A walk around in Kurravaara 160703 | #38

Colombianska skeppet Gloria

160830_promenad-goteborg_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-11 160830_promenad-goteborg_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-12 160830_promenad-goteborg_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-13 160830_promenad-goteborg_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-14 160830_promenad-goteborg_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-15 160830_promenad-goteborg_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-16 160830_promenad-goteborg_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-17 160830_promenad-goteborg_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-18 160830_promenad-goteborg_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-19 160830_promenad-goteborg_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-20 160830_promenad-goteborg_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-21 160830_promenad-goteborg_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-22 160830_promenad-goteborg_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-23 160830_promenad-goteborg_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-24 160830_promenad-goteborg_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-25 160830_promenad-goteborg_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-26 160830_promenad-goteborg_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-27 160830_promenad-goteborg_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-28 160830_promenad-goteborg_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-29

I Tisdags var jag och Pernilla och tittade på ett jättestort skepp/fartyg/båt som låg vid Stidbergsleden här i Göteborg. Det var ett skepp från Colombia, jag vet inte riktigt vad de gjorde här eller så men skeppet var riktigt fint och bra omhändertaget. Vi tyckte dock att flaggan i aktern var lite orimligt stor för båtens storlek. Men det kanske är så man har på båtarna i Colombia… Fint väder var det också, så var nöjd med vår lilla tur.

Amazing water falls and roadtrip to Abisko, Torne Träsk & Björkliden 160702 | #37

Kiruna town, Loussavara and Kiruna festival with Otto Knows and more – 160701 | #36

Traveling to Kiruna, Jukkasjärvi Icehotel – 160630 | #35

KSHMR and BASSJACKERS ft. SIRAH – Memories

Tisdagsös och jag kollar massa dykgrejer jag vill ha! Jag vill vinna 10 miljoner, köpa de dykgrejer jag vill ha och åka jorden runt med en vän och dyka! Vem ger mig den trisslotten?

Kristian Anttila på Liseberg i går

160802_kristian-anttila_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-6I går var jag förbi Liseberg och fotade Kristian Anttila. Jag vet att vi vart på samma efterfest för en massa år sedan men tror faktiskt inte att jag har fotat honom… Gå in på livefotos hemsida för att se alla fotona http://livefoto.nu/kristian-anttila-pa-liseberg/

Code Black – Pandora

God morgon!
Hoppas alla sovit gott. Här kommer en låt ni kan dunka i gång morgonen med, det har jag gjort iallafall. Nu skall jag hämta lite te och sedan sätta mig och skicka i väg lite viktiga mail. Återkommer nog senare under dagen med lite foton från Kiruna.

Timekeeperz – Avalanche

Detta är dagens pulshöjare… Och effektivt har det varit för oj vad mycket jag fått gjort idag… Nästan imponerad av mig själv, dessutom slängde jag ihop en god lunch på en kvart med. Inte illa. Nu skall jag fortsätta här innan jag tappar energin.