Code Black – Unleash The Beast (Defqon.1 Australia Anthem 2014)

Nu ska jag sova efter att ha haft en riktigt trevlig helg med de bästa! Både AW, middag, filmmys och datornördande! Dags att ladda om för en ny vecka med den här låten, några år på nacken men ändå lika peppande och gör mig alltid lika glad. Älskar med andra ord den låten! Natti natti!

A-Lusion & Unifite – Sound Of Pryme

Lite lördags-dunka-dunka… Visserligen lyssnar jag på sånt 24/7 typ så inte så stor skillnad för att det är lördag… Idag har jag inte gjort så mycket, chillat lite, tog en promenad och nu ska jag dunka på lite musik och steka mig lite entrecote och klyftpotatis! Hungrig! Sedan skall jag nog ge mig på en ny serie. Verkligen inte tittat på någon serie alls sedan jag började jobba på SKF för 6 veckor sedan. Fasen, tiden går fort.

Diving at Vinga, Gothenburg

Den 27 augusti var jag och Pernilla med dykcentret Flying Divers (där vi tog vårt cert) ute på en utfärd till Vinga. När vi åkte ut dit så var det väldigt mycket vågor och jag var glad att jag tagit ett åksjuketuggumi i god tid så att det var lite lugnare i kroppen iallafall. Annars vet jag inte hur det hade gått…
Väl där ute var vi nog lite stressade inför första dyket, dessutom så såg jag först där att munstycket på mitt andrasteg (den man har i munnen) var helt avbitet så att det fanns liksom inget att bita i så att jag skulle kunna hålla kvar det i munnen… Så mitt i allt var vi tvungna att byta det, och så gick ett buntband man fäster det av så vi fick leta reda på ett nytt…

Så första dyket var lite stressigt då det både vart mycket vågor och att munstycket man biter i var tvungen att bytas så vi tog inte ens med oss kameran ner på första dyket. Andra dyket så var det lugnare, vi hade ätit lite mat, varit på land en stund och vågorna hade minskat och solen kommit fram.

Filmen ni ser ovan är alltså från vårt andra dyk och det är Pernilla som filmar. Glöm inte gå in och prenumerera på min YouTube-kanal.

Sammanträffande att den här filmen kommer upp idag då vi faktiskt skall ut och dyka igen. Mer om det kommer senare.

Atmozfears ft. David Spekter – Release

Nu ska jag dunka på lite hög musik, tända doftljus och packa inför helgen. Insåg precis att förutom mina vanliga saker till helgen så behöver jag packa mina dyksaker och ta med till jobbet i morgon med… Jag som tänkte bara mina vanliga saker skulle med! Så nu sitter jag här och funderar på om jag skall orka bege mig ner till källaren och hämta min större weekendväska… Huuuum!

Walk around in Nikkaloukta and Pirttivuopio 160704 | #39

Här kommer den sista filmen från min resa till norrland i somras… Bättre sent än aldrig. Glöm inte att gilla och prenumerera på min YouTube-kanal.

A walk around in Kurravaara 160703 | #38

Colombianska skeppet Gloria

160830_promenad-goteborg_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-11 160830_promenad-goteborg_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-12 160830_promenad-goteborg_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-13 160830_promenad-goteborg_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-14 160830_promenad-goteborg_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-15 160830_promenad-goteborg_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-16 160830_promenad-goteborg_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-17 160830_promenad-goteborg_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-18 160830_promenad-goteborg_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-19 160830_promenad-goteborg_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-20 160830_promenad-goteborg_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-21 160830_promenad-goteborg_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-22 160830_promenad-goteborg_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-23 160830_promenad-goteborg_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-24 160830_promenad-goteborg_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-25 160830_promenad-goteborg_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-26 160830_promenad-goteborg_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-27 160830_promenad-goteborg_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-28 160830_promenad-goteborg_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-29

I Tisdags var jag och Pernilla och tittade på ett jättestort skepp/fartyg/båt som låg vid Stidbergsleden här i Göteborg. Det var ett skepp från Colombia, jag vet inte riktigt vad de gjorde här eller så men skeppet var riktigt fint och bra omhändertaget. Vi tyckte dock att flaggan i aktern var lite orimligt stor för båtens storlek. Men det kanske är så man har på båtarna i Colombia… Fint väder var det också, så var nöjd med vår lilla tur.

Amazing water falls and roadtrip to Abisko, Torne Träsk & Björkliden 160702 | #37

Kiruna town, Loussavara and Kiruna festival with Otto Knows and more – 160701 | #36

Traveling to Kiruna, Jukkasjärvi Icehotel – 160630 | #35

KSHMR and BASSJACKERS ft. SIRAH – Memories

Tisdagsös och jag kollar massa dykgrejer jag vill ha! Jag vill vinna 10 miljoner, köpa de dykgrejer jag vill ha och åka jorden runt med en vän och dyka! Vem ger mig den trisslotten?

Kristian Anttila på Liseberg i går

160802_kristian-anttila_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-6I går var jag förbi Liseberg och fotade Kristian Anttila. Jag vet att vi vart på samma efterfest för en massa år sedan men tror faktiskt inte att jag har fotat honom… Gå in på livefotos hemsida för att se alla fotona http://livefoto.nu/kristian-anttila-pa-liseberg/

Code Black – Pandora

God morgon!
Hoppas alla sovit gott. Här kommer en låt ni kan dunka i gång morgonen med, det har jag gjort iallafall. Nu skall jag hämta lite te och sedan sätta mig och skicka i väg lite viktiga mail. Återkommer nog senare under dagen med lite foton från Kiruna.

Timekeeperz – Avalanche

Detta är dagens pulshöjare… Och effektivt har det varit för oj vad mycket jag fått gjort idag… Nästan imponerad av mig själv, dessutom slängde jag ihop en god lunch på en kvart med. Inte illa. Nu skall jag fortsätta här innan jag tappar energin.

R3hab – Sakura

Idag är det bland annat den här låten som pumpar igång pulsen i mina högtalare! Kan man annat än att vilja hoppa runt och dansa?

Datorjobb i solsken

160725_dator_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_

Trots att solen skiner och det är 26 grader ute så blir det lite datorjobb idag. Lite fotoredigering och filmklippning av foton jag tagit det senaste, bland annat från Kiruna. Men det är helt okej ändå, åker nog och badar med Pernilla när hon slutat jobba och så dunkar jag spelningar från Tomorrowland som precis kommit upp på Youtube. Hunnit se/höra både Dada Life, Axwell ^ Ingrosso och nu Coone, här kan ni också se spelningar. Nehepp, nu ska jag fortsätta medan jag har ett flow…

 

Mer snorkling under midsommarhelgen

Nu var det ju ett tag sedan men här kommer en liten film från när jag snorklade i Kagabäcken i midsomras… Det blåste endel och var därför lite strömt så flöt väl mest kring typ…

Följ min Youtube-kanal för att inte missa filmer och klipp jag lägger upp. Klicka här för att följa min kanal.

Balkonghäng efter födelsedagsfirande

Foto 2016-07-24 13 57 09 Foto 2016-07-24 15 50 21

Igår hade jag lite folk över här på lite födelsedagsfest, det var himlans trevligt måste jag säga. Är så glad över att jag har så fina vänner. Synd att det var några som inte kunde komma på grund av olika orsaker. Men det får vi väl helt enkelt ta igen en annan gång… För en gångs skull så hade vi värme och sol. Känns som att det varit regn och kallt de senaste åren. Vi åt lite tårta, drack lite vin, tjötade massor, hängde på balkongen och drack ännu mer vin.

Idag har det vart sjukt fint väder som resten av veckan, har hängt på balkongen, druckit massa vatten, läst lite tidningar och en bok och fyllt i min 5 year diary! Det är en bok med en fråga på varje sida och sedan utrymme för att svara på frågan under fem år. Så ser man hur man ändrar sig och livet utvecklar sig… Dock ligger jag sjukt efter så försökte ta igen lite… Lagade nyttig ”bakismat” i form av matvete och kyckling med en stor sallad till. Gott och skönt att inte äta ”flötmat” bara för man härjade i går…

Promenad i Jukkasjärvi

160630_jukkasjarvi_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-2 160630_jukkasjarvi_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-3 160630_jukkasjarvi_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-6 160630_jukkasjarvi_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-7 160630_jukkasjarvi_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-8 160630_jukkasjarvi_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-12 160630_jukkasjarvi_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-14 160630_jukkasjarvi_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-15 160630_jukkasjarvi_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-17 160630_jukkasjarvi_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-18 160630_jukkasjarvi_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-20 160630_jukkasjarvi_Photo_Rebecca-Carlgren_livefoto.nu_-21

I torsdags morses gick jag upp 03.45 för att åka ut till Landvetter för att möta upp syrran eftersom vi skulle flyga upp till Kiruna och möta upp mamma, pappa och Hilda som åkte bil upp. Det var tidigt men klarade dagen rätt bra ändå och gick och la mig i vanlig tid. Väl framme på Kiruna flygplats möttes vi upp av bilåkarna och så åkte ut till Jukkasjärvi där vi skulle bo i en stuga på Ishotellet. Eller ja, själva ishotellet fanns ju där inte nu men de har även massa stugor och sådant att hyra ut så det var där vi bodde. Vi gick bort till hotelletsrestaurang och åt lunch och gick en promenad med kamerorna. Sedan på kvällen åt vi även middag där och efter det åkte jag och Lina och fotade vid Laxforsen.

Sist jag var i Kiruna var nog när jag var typ 12-13 år så det var ett tag sedan.

Har både filmat och fotat massa så fler inlägg kommer… Glöm inte prenumerera på min Youtube-kanal, klicka här för att göra det.

En vecka i norr

160702_abisko_Foto_Rebecca-Carlgren_livefoto-nu_Nu är jag uppe i Kiruna med omnejd och härjar runt lite med familjen. Vi går lite, träffar lite släkt och såklart fotar och filmar vi massa. Så det kommer komma massor med foto och film framöver. Internet här är typ inte särskilt bra alls så hoppas att detta inlägget kommer upp iallafall…